Un suflet intr-un singur trup

De cate ori nu ne gandim la lucrurile acelea care le-am putea face daca am fi in alta parte, in alt oras, in alta tara, in alta lume. Fiecare dintre noi se gandeste mai mult sau mai putin. De multe ori visam prea mult, chiar si cu ochii deschisi. Ne gandim la cele care nu ne sunt familiare, cele care nu au legatura cu viata noastra cotidiana. Curiozitatea e cea care dicteaza in acest sens. „Tot ceea ce ne inconjoara este alcatuit din materie”; desi as putea contrazice acesta afirmatie, spunand ca tot ceea ce ne inconjoara face parte din imaginatia noastra.

Lumea e prea mica pentru noi sau poate noi suntem prea mici ?! Totul depinde de noi, de ceea ce gandim si ceea ce ne imaginam. As vrea sa cred ca voi fi vizitat de alte fiinte. As vrea sa cred ca exista o lume disparuta, neatinsa de mana omului. As vrea sa cred ca exista cineva care este alaturi de noi si chiar exista. As vrea sa dau timpul inapoi sa traiesc in alta perioada a vietii. As vrea sa pot vizita toate epocile istorice, incepand cu preistoria pana astazi. Toate acestea sunt doar dorinte. Sper ca lumea de azi se va schimba si va constientiza ca drumul spre care se indreapta este unul lipsit de evolutie, specia umana mergand cu pasi repezi spre trecut…

About Radu

„Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea.” — Sigmund Freud Vezi toate articolele lui Radu

One response to “Un suflet intr-un singur trup

  • Alexya

    Cred ca daca ai fi un om mare si puternic in lumea asta bizara, tu ai putea sa o schimbi intr-una mai buna si mai fericita, doar prin simplul fapt ca vrei si iti doresti cu adevarat. Cu toti ar trebui sa fim asa, dar cateodata problemele care apar de zi cu zi ne face sa uitam de lumea pe care ar trebui sa o cream pentru noi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: