Visul unei realitati (1)

Noaptea se apropia cu pasi repezi, iar Tony nu stia daca se va mai trezi in dimineata urmatoare. Frica sa demonstra doar un lucru copilaresc. Oricine ar fi zis ca îi e frica de intuneric sau doar a avut cu o noapte inainte un cosmar. Insa Tony stia ca noaptea e speciala pt el. Seara, intorcandu-se de la scoala se uita imprejur si observa fel de fel de oameni care parca il ocoleau. Se simtea putin ciudat. A incercat sa ignore astfel de inchipuiri… Se uita lung si mirat pe cerul instelat, unde totul i se parea ca o harta bine organizata. El era luna, iar ceilalti stelele sau poate el era o stea care se pierduse de celelalte, amagit parca de restul. Ajuns acasa a intrat pe usa, iar parintii impreuna cu fratele si sora sa se aflau la masa mancand, fara a baga de seama de aparitia sa “misterioasa”. Se simtea singur, desi credea ca este doar una din zilele sale proaste.

Dupa ce a terminat de servit cina, a mers imediat in camera si a stat nitel pe ganduri. “Oare doar eu sunt singurul neobservabil prin casa asta?!” Peste ceva timp fratele sau mai mare a intrat in camera si i-a cerut iPod-ul si castile. Tony i le-a dat fara a mai sta pe ganduri, fratele sau aruncandu-le inapoi, amintindu-si ca inca mai avea mp3-ul Aliciei (sora sa si a lui Tony).

Tony s-a gandit in cele din urma sa inceapa a citi ceva la intamplare. Daduse peste revista fratelui sau “Ghost Hunting Secrets”. A rasfoit-o repede si a ajuns la pagina ” How do you feel today?” (era un test). Dupa ce l-a terminat s-a uitat la rezultatul sau si mirat, acesta arata ca Tony este un tip sociabil, cu multi prieteni. Si astfel, a decis sa intre putin pe vechiul Messenger. Si-a salutat cativa prieteni si i-a intrebat daca vor sa joace ceva sau daca vor sa iasa in ziua urmatoare in oras. Nici un raspuns sigur n-a primit bietul baiat.

Era aproape 2 noaptea si se tot gandea. Adormise de atata ingandurare si asa s-a intamplat. Insa visul sau pe care urma sa-l aibe avea sa-i schimbe viata…


One response to “Visul unei realitati (1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: